2019-03-29 16:15:25• hírek • (x)

Megnyitotta kapuit a ZoliHusi új boltja - húsárura, házi kenyérre nem lesz többé gondja

A ZoliHusit mindenki ismeri, szereti. Házias ízeik az ünnepi és a hétköznapi asztalok elmaradhatatlan tartozéka. Jó hír a városközpont lakóinak és az ott dolgozóknak: a bolthálózat legújabb tagja a fehér ház utcájában nyitott ki a napokban.

A majd' 40 éve húsiparban tevékenykedő tulajdonos szerint nem lenne most ZoliHusi, ha nem ott, a Farkas Antal (Pastravului) utcai húsboltban dolgozik a rendszerváltás előtti évtizedben. Visszagondolván erre az időszakra, büszke hangon megjegyezte, hogy ott szerette meg a szakmáját ennyire, amennyire. Arra a pár évre és az üzlethelyiségre szeretettel gondolt vissza mindig is. Ezért örvendett a 2018 karácsonya előtti hírnek, miszerint a helyiség bérleti joga újra felszabadult. Az ünnepek még nagyobb örömben és várakozásban teltek, mert már januárban elkezdődhettek a felújítási, modernizálási munkálatok a “legendás” boltban, a fehér ház utcájában.


A helyiség renoválásakor a normák szerinti megfeleltetés mellett a korszerűsítésre is nagy hangsúlyt fektetnek. A ZoliHusival szemben támasztott vásárlói igényeket a vállalat törekszik nem csak minőségi szinten, hanem infrastrukturális téren is kielégíteni. Ez sikerült is, mégpedig olyannyira, hogy a vásárlók tucatjával váltották a kilincset egymás közt már a legelső nap.


A Farkas Antal (Pastravului) utcai boltban ugyan az a választék és ugyan olyan minőségben kapható majd, mint a lánc többi egységében. A régi központban ez lesz az egyetlen sertéshús-árura specializálódott, és a hazai, házias ízekre kiemelt figyelmet fordító üzlet. Olyannyira házias, hogy a feldolgozott termékek esetében, úgy mint a kolbász, a családi recept „szatmáriasított” változatát alkalmazzák már hosszú évek óta.



A hétköznapi áru mellett már megtalálható a húsvéti menü alapanyaga is a pultokban. Az ízletes házi kolbász mellett a főzni való sonka és a karaj is arra vár, hadd kerüljön fel az Ön asztalára. A húsvéti sonka kellemesen füstölt, enyhén sós íze falatozásra csábítja a vendégeket. A zsíros, kövér része miatt aggódnia mit sem kell, a tömör hús mellett egy vékonyka réteg szalonna díszeleg a kellemes méretre igazított darabokon.


A kérdésünkre, honnan származnak a termékek, rögtön egy videófelvételt mutatott a tulajdonos. A saját tulajdonú petei üzemben, mert ott készülnek az élelmiszerek, kicsivel reggel 7 óra után már javában folyt a munka. A csapat által hajnalban kezelésbe vett áru reggel, nyitás környékén érkezik az üzlethelyiségbe. Kell-e ettől frissebb?


A fehér ház utcájába visszatért az eredeti, a legendás, a szatmári „sorbanállós anekdoták” nagyhírű húsboltja. A ZoliHusi csapata visszatért oda, ahonnan a történet elindult. A vásárlókat hétfőtől péntekig reggel 8 és délután 17 óra között várják, szombaton reggel 8-tól délután 15 óráig. Márciustól újra van igazi hentesbolt a régi központban!



 
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: